Vyhledávání podle rozměru
Motocyklová pneumatika Anlas

Motocyklová pneumatika Anlas

Historie

Roku 1960 byla založena turecká společnost ANLAS, která pak v roce 1970 začala investovat do lokální výroby pneumatik. Výroba byla oficiálně spuštěna roku 1976.

Lidské zdroje

Společnost ANLAS zaměstnává kvalifikované technické i výrobní týmy. Díky zkušenostem získaným za léta práce v pneumatikovém průmyslu mohou být všichni spolupracovníci společnosti dobře zaškoleni v oblasti gumárenství a pneumatik. Po čtyřiceti letech zkušeností je firemní kultura společnosti oporou našich týmů.

ANLAS má oddané prodejní týmy rozeseté po celém světě, a tak může udržovat vztahy se svými distributory i klienty přímo v terénu. Prodejci mohou společnosti v reálném čase poskytovat zpětnou vazbu ohledně kvality i výkonu nabízených produktů.

ANLAS má na celém tureckém území mnoho distributorů, kteří představují 60 % celého trhu, a již mnoho let se stará o budoucí vývoj společnosti.

Výroba

ANLAS se nachází v průmyslovém městě Düzsce na půl cesty mezi Istanbulem a Ankarou, tedy na křižovatce transevropské dálnice a státní silnice.

Celková rozloha pozemků závodu je 100 000 metrů čtverečních, které jsou k dispozici pro případnou budoucí expanzi. Aktuální továrna s okolními budovami se nachází v uzavřeném objektu o rozloze 13 000 metrů čtverečních.

V závodě jsou rovněž laboratoře, v nichž se provádějí fyzikální a chemické zkoušky materiálů a jejich komponentů, a zároveň testovací centrum, kde jsou pneumatiky v průběhu různých fází vývoje testovány a kde probíhá kontrola kvality finálních výrobků.

Nejprodávanější profily

Silniční / Sportovní

Skútr

Enduro

Trail

Cross / Triál

LiveChat
Whatsapp Messenger