Vyhledávání podle rozměru
Motocyklová pneumatika Bridgestone

Motocyklová pneumatika Bridgestone

Výrobce pneumatik Bridgestone přikládá zcela zvláštní pozornost své výrobě motocyklových pneumatik. Bridgestone vyrábí motocyklové pneumatiky už od 60tých let. Dnes, 30% nových notocyklů které přijíždí na francouzský trh jsou vybaveny pneumatikami Bridgestone v originální osazení.

Japonský výrobce soustředí všechno své úsilí do zlepšení kvality a výkonnosti svých pneumatik, tak aby poskytly motocyklistům plnou spokojenost. Nejnovější iniciativa - T30 Battlax pneumatika.

Japonský výrobce si najal k testování 100 motorkářů. Jeho cílem bylo prověření jeho nové pneumatiky v reálných podmínkách, tak aby mohl nabídnout motorkářům, kteří jezdí dennodenně záruku nejlepší kvality.

Nejprodávanější profily

Silniční / Sportovní

Skútr

Enduro

Trail

Soutěž / okruh

Cross / Triál

Custom

Technologie značky Bridgestone

MS-BELT (Méně nahromaděného tepla a větší stabilita)

MS-BELT (Méně nahromaděného tepla a větší stabilita)
Všechny zadní pneumatiky Battlax využívají konstrukci s jednovrstvým pásem. Jedná se o jediný pás z aramidu, který je neustále navíjen po celém obvodu pneumatiky. Unikátnost pásu eliminuje překrývání vrstev, svařování nebo spoje a přináší lehkost neznámou u standardní konstrukce s křížovým pásem. Jednovrstvé pásové konstrukce drasticky snižuje jakékoliv přehřátí, které se objevuje během otáčení pneumatiky. Výsledkem je zvýšená stabilita a vylepšená účinnost tlumení nárazů.

5LC (Maximální trakce v zatáčkách)

5LC (Maximální trakce v zatáčkách)
Výsledkem práce inženýrů MotoGP společnosti Bridgestone je technologie 5LC pro zadní pneumatiky, která se vyznačuje kombinací 5 vrstev z 3 různých složek pryže. : Střed běhounu upřednostňuje stabilitu a životnost díky tvrdé složce, ramena nabízí neuvěřitelnou trakci díky středně tvrdé pryži a konečně vnější část umožňuje extrémní přilnavost v zatáčkách díky složce s vysokou přilnavostí. Výsledkem je inovativní technologie ve službách ohromujícího zážitku!

DBC (Vylepšená ovladatelnost)

DBC (Vylepšená ovladatelnost)
Zadní pneumatiky Battlax BT-012SS sledují revoluční design s dvojitým pásem. Jednovrstvé pásové je doplněno pásem na každém rameni. Tento design je zárukou skvělé přilnavosti v zatáčkách, spojené s ovladatelností a tlumením nárazů bez konkurence. Navíc je střední část běhounu ponechána volná, což zvyšuje stabilitu jízdy ve směru rovnoběžky.

ULTIMAT EYE™

ULTIMAT EYE™
Exkluzivní technologie Bridgestone pro vývoj pneumatik, která umožňuje měřit a vizualizovat chování kontaktní plochy pneumatik v reálných podmínkách jízdy. Dříve spočíval vývoj pneumatik v provádění simulací, výstavbě prototypů a využití laboratorních měření a testů skutečných vozidel k ověření výkonu. ULTIMAT EYE™ reprodukuje v laboratoři podmínky jízdy při vysoké rychlosti ekvivalentní skutečnému vozidlu, což umožňuje vizualizovat chování kontaktní plochy pneumatik. Kromě předchozích testů skutečných vozidel to umožňuje vysokopřesnou analýzu a ověření výkonu na pevném vědeckém základě. Využívající technologii navrženou pro vývoj pneumatik pro nejnáročnější automobilové a motocyklové závody na světě, měřicí a analytické zařízení může vydržet rychlosti až 400 km/h a náklony až 60 stupňů.
LiveChat
Whatsapp Messenger