Vyhledávání podle rozměru
Motocyklová pneumatika Cheng Shin

Motocyklová pneumatika Cheng Shin

Má vaše vozidlo kola? Pak bude mít Cheng Shin pneumatiky i pro vás! Tato tchajwanská společnost byla založena roku 1967 a tehdy vyráběla pouze pláště na jízdní kola. Dnes je devátým největším výrobcem pneumatik na světě. Společnost Cheng Shin Rubber (v některých regionech působí pod jménem Maxxis nebo CST) distribuuje pneumatiky do 170 zemí světa a má doloženo certifikáty, že splňuje všechny hlavní mezinárodní bezpečnostní a výrobní normy. Její výrobní závody jsou rozmístěny ve více než dvanácti zemích, a tak od vás kvalitní pneumatiky Cheng Shin nikdy nejsou příliš daleko.

Všechny závody Cheng Shin fungují na základě stejných principů vývoje, inovací a integrity. Společnost udává v oboru směr neustálým zdokonalováním svých výrobních postupů a s využitím těch nejpropracovanějších metod vyrábí kvalitní pneumatiky, které jsou synonymem dlouhodobého výkonu. Při výrobě pneumatik Cheng Shin se využívají speciálně zhotovené komponenty i tvary dezénu, které jsou zárukou vysoké adheze za jakýchkoli podmínek a v jakémkoli terénu. Na rozdíl od pneumatik, které nabízejí pouze průměrný výkon a krátkou životnost, si můžete jízdu s pneumatikami Cheng Shin užívat jednu sezónu za druhou. Jako OEM (výrobce originálního vybavení) pneumatik na motocykly pro velké hráče na trhu, jako jsou Honda, Kawasaki, Yamaha či Suzuki, se společnost Cheng Shin těší důvěře těch nejrespektovanějších konstruktérů motocyklů na světě. Můžete se tedy vydat na cestu naprosto bez obav.

Společnost Cheng Shin zaznamenala za posledních 15 let exponenciální růst, jelikož veřejnost objevila prvotřídní kvalitu jejích výrobků, a otevírá tak další nové výrobní závody a vyvíjí nové pneumatikové technologie.

Nejprodávanější profily

Silniční / Sportovní

Skútr

Enduro

Léto
LiveChat
Whatsapp Messenger