Vyhledávání podle rozměru
Motocyklová pneumatika Shinko

Motocyklová pneumatika Shinko

Skupina Shinko byla založena roku 1946 v japonské Ósace, kde zahájila svou činnost jako výrobce plášťů a duší pro jízdní kola. Dnes skupina jako výrobce gumárenských produktů zaznamenává velký rozmach.

Roku 1998 uskutečnila společnost Shinko akvizici technologie a forem na motocyklové pneumatiky společnosti Yokohama Rubber Co. a začala vyrábět produkty pod značkou Shinko Tire. Společnost má výrobní závod v Jižní Koreji, zatímco design výrobků pochází z Japonska. Daří se jí však harmonicky kombinovat představy japonských inženýrů s kontrolami výrobních postupů a kvality dle jihokorejských norem. Aktuálně Shinko Tire měsíčně vyrobí kolem 200 000 pneumatik pro motocykly.

Do Spojených států dováží pneumatiky Shinko společnost Western Power Sports, Inc. (WPS), která sídlí v Boise, hlavním městě státu Idaho. Společnost má stabilní a silnou pozici na trhu s pneumatikami pro motosport a její sklady se nacházejí ve městech Boise (Idaho), Fresno (Kalifornie), Ashley (Indiana), Elizabethtown (Pensylvánie), Midlothian (Texas) a Memphis (Tennessee). Společnost Shinko Tires USA ve spolupráci s WPS mají tu čest vám představit pneumatiky Cruiser, Scooter, Off road a Dual Sport, které jsou součástí sportovní řady Shinko.

Testy, které jsou nepřetržitě prováděny v USA, i rozvoj oddělení výzkumu a vývoje ve výrobním závodě Shinko Tire umožňují společnosti vyrábět velice nadějné pneumatiky, které splňují potřeby dnešních závodních jezdců. Pneumatiky Shinko Tire a WPS mají jediný cíl: zcela naplnit vaše očekávání.

Nejprodávanější profily

Silniční / Sportovní

Léto

Skútr

Custom

LiveChat
Whatsapp Messenger