Vyhledávání podle rozměru
Pneumatiky Double Coin auto

Pneu Double Coin

V Číne je mince (anglicky „coin“) symbolem štěstí. Společnost Double Coin chtěla svým klientům nabídnout kvalitní produkty, které by používali rádi, a tak v roce 1934 vyrobila svou první pneumatiku s diagonální konstrukcí.
Název „Double Coin“ (dvoustranná mince) je do určité míry přáním a příslibem úspěchu všem klientům. Od chvíle, kdy se v USA v roce 1992 prodaly první pneumatiky TBR pro nákladní vozy a autobusy, si společnost stanovila cíl nabízet svým klientům větší přidanou hodnotu, než si dokážou představit. To znamenalo nabídnout jim víc než jen kompletní řadu vysoce kvalitních pneumatik TBR pro nákladní vozy a autobusy a OTR pro terénní vozy za konkurenceschopnou cenu. Nadstavbou se stala vysoká úroveň zákaznických služeb, aby měl klient při nakupování co nejlepší zkušenost.
. Společnost Double Coin se od doby svých začátků vyšvihla a zařadila se mezi čínskými výrobci pneumatik k bezkonkurenční špičce. Od výroby první radiální pneumatiky pro nákladní vozy v Číně po výrobu první pneumatiky s osvědčením EPA SmartWay® vydláždila společnost Double Coin cestu dalším čínským výrobcům, kteří při výrobě těch nejlepších pneumatik používají vyspělé technologie. Roku 1989 uzavřela společnost Double Coin partnerství s Firestone Tire, aby mohla začít využívat technologii konstrukce pneumatik bez duše, která zlepšuje jejich životnost i výkon.
V letech 2001 a 2011 založila společnost Double Coin společný podnik se značkou Michelin. Double Coin rovněž spolupracovala v rámci sdílených technologických projektů s dalšími velkými společnostmi, mezi nejvýznamnější patří projekt ocelových kabelů se společností Beakart, projekt uhlíkové černě a syntetického kaučuku se společností Chevron či petrochemický projekt s Huayi Group. Tyto technologické investice byly začleněny do výroby vysoce kvalitních pneumatik pro nákladní vozy, autobusy a terénní vozy.

Nejprodávanější profily

Auta / osobní

Zima
celoroční

Pneumatiky 4x4 / SUV

Pneumatiky Nákladní / dodávkové

Léto
celoroční
LiveChat
Whatsapp Messenger