Vyhledávání podle rozměru
Pneumatiky Falken auto

Pneu Falken

Pneumatiky Falken jsou vyrobeny firmou Sumitomo Rubber Industries z Japonska která spolupracuje s americkým výrobcem Goodyear. První pneumatika Falken byla vyrobená v roce 1983 a byla úspěšná pro svoji výkonnost a inovaci v oblasti pneumatik . Falken nabízí pneumatiky nejvyšší kvality, které plně vyhovují vaším požadavkům. Pneumatiky Falken jsou vyvinuty za účelem nabídnout spotřebitelům vynikající poměr kvality/ceny.

Pneumatiky Falken mají širokou škálu nabídky v kategorii sportovních pneumatik a jsou osvědčené díky přítomnosti na světové závodní scéně.Ve firmě Falken je výroba řízená tak, aby splňovala standardy té nejvyšší kvality. Všechny výrobní závody splňují normy ISO 9001. Kromě toho skupina Sumitomo také splňuje normy certifikace ISO 14001 řízení výroby v systému ochrany životního prostředí.

Nejprodávanější profily

Auta / osobní

Pneumatiky 4x4 / SUV

celoroční

Pneumatiky Nákladní / dodávkové

Technologie značky Falken

NEO-T01

NEO-T01
FALKEN nedávno vyvinul technologii aplikovanou na výrobu velmi přesných pneumatik s nízkým valivým odporem. S tímto systémem nazvaným NEO-T01 je každá pneumatika navržena z kovového jádra nazývaného "former". Tento "former" má přesnou velikost a tvar finální pneumatiky. Specifika tohoto procesu spočívá v technice "páskování", která spočívá v obalení částí pneumatiky, běhounu a boku, bez překryvu nebo spoje. Během vulkanizace není zaznamenána žádná deformace a všechny materiály jsou sestaveny automatizovaným a informatizovaným způsobem. Výrobní systém NEO-T01 je synonymem pro pravidelnost při výrobě prémiových pneumatik v sérii a tedy i pro vyšší kvalitu.

Tiché Jádro

Tiché Jádro
To jsou pneumatiky, které jsou hlavním zdrojem hluku v automobilu. Zvuk vydávaný během jízdy převyšuje ten z motoru nebo aerodynamiky. Je to způsobeno vibrací vzduchu v pneumatikách, díky jevu zvanému rezonance. Inženýři z FALKEN vyvinuli koncept na bázi polyuretanové pěny, který tomuto hluku zabrání. Díky vrstvě, která pokrývá vnitřek pneumatiky, je vibrace snížena, stejně jako hluk, který je až o deset decibelů nižší. Tato velmi odolná technologie funguje po celou dobu životnosti pneumatiky, aniž by omezovala její výkon.

4D-NANO DESIGN

4D-NANO DESIGN
Od pneumatik se očekávají tři základní vlastnosti: bezpečnost, nízký odpor při otáčení a trvanlivost. Týmy společnosti Sumitomo Rubber Industries Ltd. provedly důkladný výzkum v oblasti molekulární struktury pneumatiky s cílem optimalizovat její výkon. Pro svou práci používali urychlovače částic a simulační software. Takto mohli pozorovat na nanometr přesně molekulární strukturu gumových prvků, které tvoří součást pneumatik. Jejich analýzy se zaměřily zejména na generování tepla v pneumatice a na způsoby jeho kontroly. Toto teplo, které je synonymem pro ztrátu energie a tedy i pro odpor při otáčení, ale také pro zbytečnou spotřebu paliva, je jedním z předmětů jejich práce. Tyto přesné výzkumy na úrovni molekulární struktury vedly k vývoji pokročilé technologie 4D-Nano Design, která zlepšuje výkon pneumatiky v případě deště, ale také snižuje spotřebu paliva až o pět procent ve srovnání s běžnými kategoriemi pneumatik.
LiveChat
Whatsapp Messenger