Vyhledávání podle rozměru
Pneumatiky GT-Radial auto

Pneu GT-Radial

Pneumatiky GT-Radial mají 7 závodu v Číně a jeden závod v Indonésii ,které splňují hlavní mezinárodní kritéria kvality a bezpečnosti ve výrobním procesu. Závody GT-Radial vzrábějí pneumatiky pro firmy Michelin a Nokian . GT-Radial nabízí kompletní řadu pneumatik pro dodávky, 4x4, osobní vozidla.

GT Radiál se umístil na deváté příčce ve světě mezi všemi výrobci pneumatik. GT-Radial dodával po dlouhá léta pneumatiky firmě Generál Motors. . Pneumatiky GT Radiál mají všechny certifikáty dokládající jakost produktů: ISO9001 : 2000 , ISO/TS16949 : 2002 a ISO 14001 pro životní prostředí

Více než 500 lidí pracuje na výzkumu a vývoji pro GT-Radial.

Nejprodávanější profily

Auta / osobní

celoroční

Pneumatiky 4x4 / SUV

celoroční

Pneumatiky Nákladní / dodávkové

Technologie značky GT-Radial

Více než 60 let zkušeností

Více než 60 let zkušeností
Více než 60 let se společnost Giti Tire, tvůrce značky GT Radial, pohybuje ve světě pneumatik, kde se jeví jako jeden z celosvětových lídrů. Giti Tire má více než 35 000 spolupracovníků po celém světě. Společnost disponuje ultramoderními výrobními závody v Číně a Indonésii. Prodává pneumatiky pro osobní automobily, SUV, užitková vozidla a nákladní automobily v téměř 70 000 prodejnách rozprostřených ve více než 130 zemích. Renomované automobilové značky jako Dacia, Renault, Peugeot a Citroën používají pneumatiky GT Radial jako originální vybavení. Tento prvek ukazuje důvěru, kterou tito výrobci vkládají do našich produktů.
LiveChat
Whatsapp Messenger