Vyhledávání podle rozměru
Pneumatiky Hankook auto

Pneu Hankook

Založen v roce 1941, Hankook je dnes jedním z největších výrobců pneumatik na světě. Hankook nabízí širokou škálu pneumatik pro osobní vozy , dodávky, SUV, autobusy, nákladní automobily ve 185 zemích. Hankook je sedmý největší výrobce z hlediska objemu tržeb.Korejská společnost velmi investuje do výzkumu a vývoje kvalitních pneumatik.
Hankook má více než 14.000 zaměstnanců ve čtyřech regionálních pobočkách , více než 20 zahraničních dceřiných společnosti a 5 vývojových a výzkumných středisek po celém světě a generuje 70% svých příjmů na zahraničních trzích.

Nejprodávanější profily

Auta / osobní

Pneumatiky 4x4 / SUV

Pneumatiky Nákladní / dodávkové

Technologie značky Hankook

Původní vybavení u mnoha výrobců

Původní vybavení u mnoha výrobců
Pneumatiky Hankook jsou původně instalovány na modelech mnoha výrobců, kteří tak projevují svou důvěru a uznání vůči značce.

Celosvětový úspěch

Celosvětový úspěch
Pneumatiky Hankook jsou univerzální a prodávají se miliony po celém světě. Je to jejich poměr kvalita/cena a výkon, který dělá rozdíl u zákazníků.

Průmysl na špičce technologie

Průmysl na špičce technologie
Hankook klade velký důraz na výzkum a vývoj, aby mohl nabízet stále výkonnější pneumatiky. Aby chránila své know-how, značka zaregistrovala více než 1 000 patentů v Jižní Koreji a více než 140 po celém světě.
LiveChat
Whatsapp Messenger