185/65 R15 92H XL, 3PMSF - Změnit

Maxxis Premitra All Season AP3 185/65 R15 92H XL, 3PMSF

Kategorie : Běžné celoroční
C B B 70 dB
4.0 /5 (123 hodnocení)
Maxxis Premitra All Season AP3 185/65 R15 92H XL, 3PMSF
Maxxis 185/65 R15 92H XL
70
Maxxis Premitra All Season AP3 185/65 R15 92H XL, 3PMSF
C B B 70 dB
skladem

Doprava zdarma 48 h/72 h

cena za kus 1 457

Charakteristiky

Značka Maxxis
Model Premitra All Season AP3
Rozměr 185/65 R15 92H
Upravit tento rozměr
Specifičnost XL, 3PMSF
evropské hodnocení
C B B 70 dB
Kategorie
Běžné celoroční
Hodnocení
4.0 /5 (123 hodnocení)

Popis

Nový Premitra All Season AP3 od Maxxis navazuje na důsledně vyvinuté produkty na trhu v segmentu celoročních pneumatik. Téměř 15 let výzkumu v této oblasti a zkušenosti z něj činí z této pneumatiky technicky zralý produkt. Inovativní běhoun s velmi moderním stylem je jen jednou z novinek této pneumatiky. Nová směs pryže s velmi vysokým obsahem křemíku v běhounu nabízí výjimečnou odolnost proti odvalování a bezchybné brzdné a jízdní vlastnosti na mokré vozovce. Tato pneumatika také představuje výrazný pokrok v oblasti vnějšího a vnitřního hluku při jízdě, pro pohodlnější a ekologičtější jízdu. Ve srovnání s předchozí generací je tato pneumatika výrazně tišší. Premitra All Season je tak dobrá volba pro příjemnou jízdu po celý rok.

hodnocení
Montáž

123 komentáře od zákazníků

4.0 z 5 hvězdiček

Spotřeba 4.0 /5
Vlhká půda 4.0 /5
Suchá zem 4.0 /5
Pohodlí 3.5 /5
Kvalita/Cena 4.0 /5
Stabilita 4.0 /5
Hluk 3.5 /5
Životnost 3.5 /5

Hodnocení zákazníků

Dovolujeme si vás informovat, že vyplněné názory podléhají procesu schválení. Názory jsou řazeny pouze chronologicky.


- Silnice - normální

Vynikající poměr cena / výkon!


- Silnice - Sportovní - 5000 km

sehr gute Reifen, die ich bereits auf anderen Fahrzeugen hatte, sehr guter Halt auf nasser Fahrbahn, etwas laut, angemessene Lebensdauer, sehr gutes Preis-Leistungs-Verhältnis, ich empfehle sie.


- Silnice - normální

Po měsíci používání nemám na tyto pneumatiky žádné výhrady, dobře se drží na mokru (sníh nevím), spotřeba je však vyšší. Uvidíme, jak dlouho vydrží a podle toho se rozhodnu, zda ještě zopakuji nákup.


- Dálnice - normální

Dobré pneumatiky, okamžitě otestovány na 1200 km. Méně hluku než moje předchozí pneumatiky. Dodání trvalo déle než bylo uvedeno. Doba trvání zatím neznámá, ale musíte něco vyplnit


- Silnice - normální

Celkově dobrá přilba, dobrá účinnost na dešti, uvidíme na sněhu.


- Silnice - normální - 50000 km

Velmi dobré pneumatiky, odolné, dobrá stabilita na silnici, ať už je jakákoliv, ale mají tendenci k měkkosti v horkém letním počasí, což ovlivňuje stabilitu na silnici.


- Silnice - normální - 100 km

Dobrý den, teď mám namontovány čtyři kola s těmito celoročními pneumatikami Maxxis Premitra. Jsem příjemně překvapený jak na suchu, tak i na mokru. U nás prší už 2 měsíce. Chování je velmi dobré, a stejně tak brzdná dráha. Hluk je téměř neexistující. Nemám co vytknout, doporučuji.


- Silnice - normální - 500 km

Dříve jsem měl pneumatiky Maxxis. Tyto jsou také jak jsem očekával. Na těchto pneumatikách není nic špatného. Nicméně došlo k několika problémům s dodáním. Dodání začalo rychle, ale poté 13 dní stálo v GLS skladu bez viditelného pokroku. Dříve jsem obchodoval s Bandenleader a tam byla dodávka plynulá. Považuji to za nepředvídaný incident.


- Silnice - Sportovní

Vynikající poměr cena/výkon I při dlouhých cestách každý den 200 km dlouhá životnost na Ibize Spotřeba dobrá Více sněhu než pneumatiky Hankook i cept winterreifen Můj další vůz je také dostane. Pneumatiky Goodyear jsou jen trochu méně spotřeby. Rezervace je vylepšitelná, můj vybraný prodejce měl jinou cenu a nevěděl o tom, ale stalo se to rychle.


- Všechny terény - normální

Naprostá spokojenost


shlédnout více recenzí

Ohodnoťte tuhle pneumatiku

Chcete-li vyjádřit svůj názor na Maxxis Premitra All Season AP3, musíte se připojit.

LiveChat
Whatsapp Messenger