155/65 R14 75T - Změnit

Nokian iLine 155/65 R14 75T

Kategorie : Letní pro osobní auta
D C B 68 dB
4.5 /5 (21 hodnocení)
Nokian iLine 155/65 R14 75T
Nokian 155/65 R14 75T
68
Nokian iLine 155/65 R14 75T
D C B 68 dB
skladem

Doprava zdarma 48 h/72 h

cena za kus 1 286

Charakteristiky

Značka Nokian
Model iLine
Rozměr 155/65 R14 75T
Upravit tento rozměr
evropské hodnocení
D C B 68 dB
Kategorie
Letní pro osobní auta
Hodnocení
4.5 /5 (21 hodnocení)

Popis

Nokian iLine získal cenu za nejlepší letní pneumatiku v roce 2013 v Německu v soutěži pořádané automobilovými časopisy Auto Test a Auto Bild. Jeho silné stránky: přizpůsobuje se jakémukoli typu klimatu, zatímco si udržuje nejvyšší kvalitu přilnavosti a pohodlí řízení pro řidiče. Jeho nízká spotřeba paliva a tichý provoz dělají z této pneumatiky nepostradatelný produkt.

Popis
hodnocení
Montáž

HLAVNÍ DRÁŽKY VYHLAZENÉ

HLAVNÍ DRÁŽKY VYHLAZENÉ
Hlavní drážky pneumatiky jsou vyhlazeny, což jí dodává kromě elegance také velkou schopnost efektivně odvádět vodu z cesty. Drážky na žebrech, které ústí do těchto hlavních kluzkých drážek, zvyšují celkový objem drážek pneumatiky a pomáhají odolávat možnosti aquaplaningu.

RAFINOVANÉ OLEJE

RAFINOVANÉ OLEJE
U společnosti Nokian Tyres se pro každou pneumatiku používají pouze čištěné oleje a výroba v žádném okamžiku nezahrnuje toxické nebo karcinogenní chemické látky. Jako ekologický lídr mezi výrobci pneumatik je Nokian průkopníkem v používání čištěného oleje s nízkým obsahem aromatických látek. Přesto jsou jeho výkony v oblasti bezpečnosti a zejména přilnavosti pneumatiky na mokrém povrchu vynikající bez ohledu na roční období.

INDIKÁTOR OPOTŘEBENÍ A AQUAPLANINGU

INDIKÁTOR OPOTŘEBENÍ A AQUAPLANINGU
Pneumatika obsahuje indikátor opotřebení (DSI), který umožňuje zjistit zbývající hloubku svých drážek. Tento indikátor je tvořen řadou čísel v milimetrech, které jsou zapsány na běhounu. Čím více se běhoun opotřebovává s každým ujetým kilometrem, tím více se tato čísla mažou. Pneumatika obsahuje druhý indikátor, který informuje o riziku aquaplaningu. Kapka je umístěna na středovém bloku 4 mm od dna drážek. Když je tato kapka smazána opotřebením pryže, je čas provést výměnu pneumatik, protože riziko aquaplaningu je velké.

VENTURI ŽLÁBKY

VENTURI ŽLÁBKY
Odtok vody je urychlen díky drážkám oddělujícím ramenní bloky, zejména na místech, kde se zužují, což výrazně zlepšuje efektivitu odvodnění vody uvězněné mezi pneumatikou a vozovkou.

INFORMAČNÍ ZÓNA

INFORMAČNÍ ZÓNA
Informační oblast na boku pneumatiky Nokian zvyšuje bezpečnost tím, že zobrazuje indikátory umístění a tlaku. Takto lze označit umístění při montáži během výměny pneumatik, stejně jako správný tlak nafouknutí. Novou informaci lze dokonce zaznamenat v této oblasti, a to je točivý moment utahování šroubů na slitinových ráfcích. Většina sportovních pneumatik UHP je montována na hliníkových ráfcích, pro které vyžaduje utahování šroubů zvýšenou pozornost. Je to zvýšená bezpečnost pro uživatele, protože je nutné, aby byly šrouby utaženy na správný točivý moment a aby byly dotahovány každých 100 nebo 200 kilometrů.
LiveChat
Whatsapp Messenger