205/55 R17 95V XL, 3PMSF - Změnit

Nokian Seasonproof 205/55 R17 95V XL, 3PMSF

Kategorie : Běžné celoroční
C B A 69 dB
4.0 /5 (123 hodnocení)
Nokian Seasonproof 205/55 R17 95V XL, 3PMSF
Nokian 205/55 R17 95V XL
69
Nokian Seasonproof 205/55 R17 95V XL, 3PMSF
C B A 69 dB
skladem

Doprava zdarma 48 h/72 h

cena za kus 2 630

Charakteristiky

Značka Nokian
Model Seasonproof
Rozměr 205/55 R17 95V
Upravit tento rozměr
Specifičnost XL, 3PMSF
evropské hodnocení
C B A 69 dB
Kategorie
Běžné celoroční
Hodnocení
4.0 /5 (123 hodnocení)

Popis

Zobrazující velmi dobrou odolnost, optimální výkon a nízký odpor při otáčení, aby byl ekonomický na palivo a šetrný k životnímu prostředí, pneumatika Nokian Seasonproof zajišťuje svému řidiči dokonalou bezpečnost po celý rok, zejména na zasněžených silnicích a za deštivých podmínek.

Popis
hodnocení
Montáž

Pokročilá trakce a kontrola

Pokročilá trakce a kontrola
Vybaven novým běhounem a středovou zónou spojenou s bloky běhounu, zajišťuje vylepšený výkon v létě i při brzdění na suché nebo mokré vozovce, zkrácené brzdné dráhy, zvýšenou bezpečnost v zatáčkách díky optimalizované trakci a pokročilé kontrole a optimální výkon za jakýchkoli povětrnostních podmínek.

Indikátor opotřebení pneumatiky

Indikátor opotřebení pneumatiky
Vybaven indikátorem opotřebení (DSI), který řidiči umožňuje vědět, kdy má vyměnit svou pneumatiku, Nokian Seasonproof zajišťuje bezpečnou zimní jízdu. Indikátor opotřebení zobrazuje zbývající hloubku dezénu v milimetrech, čísla se postupně mažou, jak se pneumatika opotřebovává. Aby byla zajištěna dokonalá bezpečnost v zimě, měla by ideální hloubka drážky být 4 až 5 milimetrů a když sněhová vločka zmizí, je čas vyměnit pneumatiku pro bezpečnou jízdu.

Koncept Season Sense

Koncept Season Sense
Kombinující tři inovativní technické vlastnosti v návrhu lamel, běhounu a pryžové směsi, koncept Season Sense umožňuje dosáhnout výkonu po celý rok a nejvyšší bezpečnosti na sněhu a dešti. Vyrobili jsme vlastní multifunkční lamely a směrové vzory a nová "celoroční" drážka běhounu může odvádět vodu a bláto, zatímco nová pryžová směs bohatá na křemičitý písek nabízí vynikající odolnost, dobrou přilnavost na mokrém povrchu a nízký odpor při otáčení, což ji činí snadno použitelnou na mokru a v blátě.

Lepší přilnavost na sněhu

Lepší přilnavost na sněhu
Vybaven sněhovými hroty umístěnými mezi bloky běhounu, tato zimní pneumatika zajišťuje silnou přilnavost a stabilní pocit z jízdy.
Při zrychlování a brzdění účinně přilnavé na zasněžených površích, hroty zvyšují bezpečnost jak ve sněhu, tak na jakémkoli jiném typu měkkého terénu.
LiveChat
Whatsapp Messenger