215/55 R16 93H 3PMSF - Změnit

Nokian WR D4 215/55 R16 93H 3PMSF

Kategorie : Zimní pro osobní auta
C B A 69 dB
4.0 /5 (429 hodnocení)
Nokian WR D4 215/55 R16 93H 3PMSF
Nokian 215/55 R16 93H
69
Nokian WR D4 215/55 R16 93H 3PMSF
C B A 69 dB
skladem

Doprava zdarma od 72 h

cena za kus 3 407

Charakteristiky

Značka Nokian
Model WR D4
Rozměr 215/55 R16 93H
Upravit tento rozměr
Specifičnost 3PMSF
evropské hodnocení
C B A 69 dB
Kategorie
Zimní pro osobní auta
Hodnocení
4.0 /5 (429 hodnocení)

Popis

Pneumatika Nokian WR D4 215/55 R16 93H (3PMSF) je referenční pneumatika v kategorii zimních pneumatik. V některých rozměrech obdržela nejlepší hodnocení A přilnavosti na mokré vozovce. U zimní pneumatiky to znamená obrovský úspěch.

Popis
hodnocení
Montáž

Technologie tiché bočnice

Technologie tiché bočnice
Silent Sidewall Technology je systém zaměřený na konkrétní oblast boku pneumatiky, který umožňuje rozbití vibrací a zvuků vydávaných běhounem v kontaktu se zemí. Tato technologie tedy minimalizuje hluk, pro mnohem příjemnější jízdu.

TUHÉ MANÉVROVACÍ BLOKY

TUHÉ MANÉVROVACÍ BLOKY
Bloky z pryže Stiff Handling Blocks mají impozantní vzory, které optimalizují trakci a směrem k rameni se stále více zužují. Tím se zvyšuje přilnavost na zasněžených silnicích a přesnost řízení. Silný aktivátor vzoru je umístěn uprostřed bloků ramene. Umožňuje maximalizovat akci těchto dlaždic během fází zrychlení a zpomalení, tedy když je nezbytné spolehnout se na bezchybnou přilnavost.

SLUSH BLOWER

SLUSH BLOWER
Náklon zadního okraje gumových bloků je navržen pro maximální odvod vody a bahna z drážek.

VYLEŠTĚNÉ DRÁŽKY

VYLEŠTĚNÉ DRÁŽKY
Hladké drážky zlepšují odvodnění vody ve formě sněhu nebo bahna.

BOHATÝ SNĚHOVÝ KOMPRESOR

BOHATÝ SNĚHOVÝ KOMPRESOR
Neregulární zkosení na stěnách bloků ramen se spojuje s povrchem země, což umožňuje zlepšené přilnavosti v zatáčkách i v hlubokém sněhu.

DSI A INDIKÁTORY WSI

DSI A INDIKÁTORY WSI
Jízda v zimních podmínkách vyžaduje vysokou kvalitu pneumatik pro bezpečný průběh. Driving Safety Indicator je indikátor opotřebení umístěný na běhounu. Výsledkem výzkumu společnosti Nokian Tyres, zvyšuje bezpečnost během chladné sezóny. Winter Safety Indicator, nebo WSI, jehož symbolem je vločka, je naopak indikátorem zimní bezpečnosti. Čísla zdobící střední část pneumatiky označují výšku hlavní drážky, která je vyjádřena v milimetrech. Postupné opotřebení pneumatiky postupně odstraňuje čísla. WSI naopak nezmizí, dokud hloubka drážky nedosáhne 4mm, ale když vločka již není vidět, je nutné bezpodmínečně koupit nové zimní pneumatiky pro zajištění bezpečnosti na silnici.

OPTIMALIZOVANÉ BLOKY NOKIAN

OPTIMALIZOVANÉ BLOKY NOKIAN
Úžasné vlastnosti gripu a ovladatelnosti pneumatiky jsou umožněny, protože každý z bloků, stejně jako každá z lamel vzorů, má specifický tvar a dobře definovanou funkci.

VÝKONNÉ SNĚHOVÉ BLOKY

VÝKONNÉ SNĚHOVÉ BLOKY
Na obou stranách středového žebra se bloky gumy vyznačují vysokou hustotou vzorů, každá druhá lamela se střídavě udržuje vlevo a poté vpravo. Skupiny tří dlaždic jsou vybaveny výztuhami na dně drážek. Tyto "Handling Supports" přinášejí zvýšenou ovladatelnost.

TWIN TRAC SILICA

TWIN TRAC SILICA
Nokian Twin Trac Silica je směs pryže složená samozřejmě z přírodního kaučuku, ale také z křemíku a řepkového oleje. Originální rozložení částic zajišťuje pneumatice optimální přilnavost na sněhu a v dešti. Tento inovativní mix také zdokonaluje stabilitu řízení a reakci na opotřebení pneumatiky. Kvalita a objem použitých materiálů udržují vynikající výkonnost pneumatiky v zimním období, i při intenzivních změnách teploty nebo po velmi mnoha kilometrech. Spotřeba vozidla je pak výrazně snížena díky drastickému snížení odporu při otáčení.

PŘESNOST ŘÍZENÍ

PŘESNOST ŘÍZENÍ
Důležitá a pevná středová drážka zdobí střední oblast pneumatiky. Její lamely nepokrývají celou šířku, což vede ke zvýšení přesnosti a posílení kontroly ovladatelnosti.
LiveChat
Whatsapp Messenger