Vyhledávání podle rozměru
Pneumatiky Saferich auto

Pneu Saferich

Shandong Fengyuan Tire Manufacturing Co., Ltd. sídlí v zóně ekonomického rozvoje v I-čchengu v prefektuře Cao-čuang v provincii Šan-tung. Společnost řídí skupina státních podniků Shandong Energy / Mining Group 81 a vyrábí se zde radiální pneumatiky s poloocelovou kostrou. Celý proces od výzkumu a vývoje přes výrobu až po prodej funguje v souladu s modernizací velkých podniků.

Společnost na rok 2014 vyvinula a naplánovala výrobu 20 milionů radiální poloocelových pneumatik, čímž se její roční objem výroby těchto produktů zdvojnásobil. Do dvou až tří let pak bude společnost každoročně vyrábět kolem 5 milionů pneumatik s celoocelovou konstrukcí a 20 milionů pneumatik s poloocelovou konstrukcí v rámci kompletní řady produktů. Odborní i řadoví zaměstnanci mohou využívat nejrůznějších výhod a dalších zdrojů, které společnost staví do čela národní výroby pneumatik.

Cílem značky je vyrábět prémiové výrobky pomocí moderních technologií, využívá tak např. nizozemskou míchačku VMI, italský kalandr, německou výrobní linku TROESTER či jihokorejský vulkanizační přístroj značky Donghe. Tím se její výroba poloocelových pneumatik vyšvihla mezi světovou špičku v oboru a stejně tak životní úroveň jejího personálu. Jako první na světě použila značka při výrobě pneumatik nanomateriály a další pokročilé technologie jako nízkou teplotu pneumatiky či vulkanizaci dusíku za tepla, které zlepšují odolnost, pružnost, tepelnou vodivost a antistatické vlastnosti pneumatik a prodlužují jejich životnost. Díky výborné funkčnosti svých produktů se značka posunula do druhé fáze pro získání označení prémiové pneumatiky v rámci evropské klasifikace.

Společnost tak mohla do procesu vývoje a výroby zavést mezinárodní špičkové technologie, kam spadá i otevření centra pro výzkum a vývoj, v němž působí technologicky pokročilý profesionální tým a které má k dispozici laboratoř o 3000 metrech vybavenou německým laserovým interferometrem SDS, německými a americkými testovacími zařízeními (Aerfamenni), která umožňují aplikovat reologické principy, a využívá i další mezinárodně uznávané pokročilé metody výzkumu. Společnost rovněž vlastní další experimentální vybavení umožňující inovativní výzkum a vývoj prémiových pneumatik šetrnějších k životnímu prostředí, které jsou zároveň bezpečné, protismykové, protiskluzové, dlouho vydrží, nabízejí vysokou odolnost, nízkou hlučnost a vyrábějí se v sérii 6 HP a UHP, dále pneumatiky pro SUV a pneumatiky na sníh, celkem pak mají 400 různých specifikací.

Pneumatiky 4x4 / SUV

LiveChat
Whatsapp Messenger