Vyhledávání podle rozměru
Pneumatiky Superia auto

Pneu Superia

Poznejte rozdíl a vychutnejte si příjemnou jízdu s vysoce kvalitními pneumatikami Superia. Moderní pneumatiky vyrobené s využitím špičkových technologií a vyvinuté předními evropskými a asijskými inženýry vám zaručí optimální zážitek z jízdy s ohledem na bezpečnost, komfort i celkový výkon. Pneumatiky splňují mezinárodní kvalitativní i výkonnostní normy a jsou certifikovány v souladu s mezinárodními předpisy. Díky specializovaným projektům v oblasti výzkumu a vývoje dokážou pneumatiky Superia reagovat na všechny aktuální požadavky řidičů i vozů na mezinárodním trhu s pneumatikami.

Pneumatiky Superia se vyvíjejí a vyrábějí v souladu s evropskými i mezinárodními předpisy: E-mark, S-mark, nařízení REACH, M+S, 3PMSF (symbol sněhové vločky).

Certifikace E-mark garantuje dodržování základních evropských a mezinárodních norem (CEE-OSN – Evropská hospodářská komise Organizace spojených národů) v oblasti rozměrů, zátěže a rychlosti. Certifikace S-mark (úroveň hlučnosti) udává, že je úroveň hluku pneumatik v souladu s evropskými a mezinárodními normami (CEE-OSN).

Nařízení REACH (nařízení Evropského parlamentu o registraci, hodnocení, povolování a omezování chemických látek) vydané roku 2007 omezuje používání chemických látek, které mají negativní dopad na lidské zdraví a na životní prostředí. Označení M+S („bláto a sníh“) je prohlášení výrobce, že běhoun i použitý materiál nabízejí lepší jízdní vlastnosti v blátivém terénu a na sněhu než běžné pneumatiky. Nařízení 3PMSF (symbol sněhové vločky uvnitř hory se třemi vrcholky) požaduje po pneumatikách na sníh minimální stanovený výkon s ohledem na brždění a adhezi na sněhu.

Nejprodávanější profily

Auta / osobní

Pneumatiky 4x4 / SUV

Pneumatiky Nákladní / dodávkové

celoroční
LiveChat
Whatsapp Messenger