Vyhledávání podle rozměru
Pneumatiky Uniroyal auto

Pneu Uniroyal

Uniroyal je dceřinou společnosti skupiny Continental. Ta se specializuje v segmentu pneumatik do deště. Od roku 1969, firma vyrábí pneumatiky Uniroyal chovající se za deště stejně jako za sucha.. Společnost, která byla založena v roce 1892, se spojila s firmou Continental AG v 80. letech. Značka se vyznačuje dobrým poměrem kvality/ceny a využívá dobrého jména německé skupiny Continental.

Nejprodávanější profily

Auta / osobní

Pneumatiky 4x4 / SUV

Pneumatiky Nákladní / dodávkové

Technologie značky Uniroyal

Self Supporting Runflat (SSR)

Self Supporting Runflat (SSR)
Pneumatika Runflat, nazývaná u Uniroyal pneumatika SSR (self-supporting-runflat), je vybavena zesíleným bokem, který při defektu zabraňuje stlačení boku mezi ráfkem a silnicí a tím i úniku vzduchu. To je důvod, proč i v případě poruchy můžete ujet až 80 kilometrů rychlostí maximálně 80 km/h, abyste měli čas dostat se do nejbližšího servisu.

Technologie Shark Skin (SST)

Technologie Shark Skin (SST)
Pro maximální bezpečnost v situaci aquaplaningu důvěřujte technologii Shark Skin. Inspirovali jsme se mimořádnou texturou kůže žraloků a reprodukovali jsme genialitu Matky Přírody v našich pneumatikách RainSport 3 a RainExpert 3.
Jak jste si mohli všimnout, žraloci se zdají mít hladkou a kluzkou kůži, ale ve skutečnosti je pokryta drobnými šupinami podobnými propleteným miniaturním zubům. Jejich jediným účelem není jen chránit zvíře, ale také se naježit, aby pomohly jeho tělu efektivněji, rychleji a s menším odporem se pohybovat vodou.
Imitujeme přírodu, vybavili jsme naše pneumatiky RainSport 3 a RainExpert 3 touto technologií Shark Skin (SST) inspirovanou těmito propletenými šupinami. Bionika nám umožnila vybavit naše vzory dezénu reprodukcí efektu žraločí kůže, který pomáhá rychle odvádět vodu z pod pneumatiky.
LiveChat
Whatsapp Messenger