Vyhledávání podle rozměru
Pneumatiky Viatti auto

Pneu Viatti

Pneumatiky Viatti se vyrábějí striktně podle pravidel německé technologie.
Svou cenou se pneumatiky Viatti řadí do středního segmentu a vyvíjejí se v souladu s evropskými normami kvality. Tato nová značka v sobě spojuje bezpečnost a komfort. Pneumatiky byly mnohokrát úspěšně testovány a získaly ta nejlepší hodnocení.

Pneumatiky Viatti se vyrábějí striktně podle pravidel německé technologie. Na rozdíl od produktů většiny evropských značek jsou dokonale uzpůsobeny jízdním podmínkám v Rusku. Jejich výrobci brali už v prvních stadiích vývoje v potaz místní podmínky, a tak vznikl úplně nový produkt, který je zárukou výjimečného jízdního komfortu za každého počasí i podmínek na silnici. Aby se usnadnila distribuce pneumatik po celé zemi, byla výroba umístěna přímo do Ruska. Pro spuštění projektu byly vybrány budovy pneumatikového komplexu PAO Tatneft, který je nyní hlavním výrobním závodem značky. Výrobní linka na pneumatiky Viatti je kompletně vybavena těmi nejvyspělejšími německými přístroji a výrobní proces je téměř ze 100 % automatizován, čímž je vyloučeno selhání lidského faktoru.
Po dvou letech nejrůznějších přísných zkoušek typu na silnicích v Evropě a v Rusku byly pneumatiky Viatti poprvé oficiálně představeny veřejnosti, a to v srpnu 2010 na Mezinárodním automobilovém veletrhu v Moskvě.

Auta / osobní

Pneumatiky Nákladní / dodávkové

LiveChat
Whatsapp Messenger