Vyhledávání podle rozměru
Pneumatiky Windforce auto

Pneu Windforce

Společnost Windforce sídlí v krásném pobřežním městě Čching-tao. Společnost Windforce zaznamenala úspěšný start a rychle se vyvíjí. Její tržby od roku 2013 neustále rostou a v roce 2016 poprvé překročily 100 milionů USD. Windforce nabízí kompletní sortiment pneumatik: PCR, UHP, SUV, H/T, A/T, M/T, pro užitkové vozy, A/S, zimní pneumatiky i TBR. Díky svému profesionálnímu týmu obchodních zástupců, kteří pracují u různých distributorů společnosti, jsou pneumatiky Windforce dostupné na mnoha prodejnách poskytujících poprodejní služby i v prestižních tuningových provozovnách ve více než 100 zemích po celém světě.

Společnost Windforce soustavně usiluje o optimální kvalitu, proto neustále investuje do výzkumu a vývoje, aby mohla vyvíjet nové řady produktů. Další misí Windforce je dodávat kvalitní pneumatiky a služby a co nejlépe reagovat na vývoj poptávky na trhu.

Postupem času se společnost dále zlepšuje a neustále rozvíjí své aktivity. Pneumatiky Windforce vám pomáhají v cestě kupředu a přispívají k vytváření lepší budoucnosti.

Nejprodávanější profily

Auta / osobní

celoroční

Pneumatiky 4x4 / SUV

Pneumatiky Nákladní / dodávkové

Léto
LiveChat
Whatsapp Messenger