195/50 R15 82H 3PMSF - Změnit

Uniroyal Allseasonexpert 195/50 R15 82H 3PMSF

Kategorie : Běžné celoroční
F C 72 dB
4.5 /5 (9 hodnocení)
Uniroyal Allseasonexpert 195/50 R15 82H 3PMSF
72
Uniroyal Allseasonexpert 195/50 R15 82H 3PMSF
F C 72 dB
skladem

Doprava zdarma 48 h/72 h

cena za kus 2 941

Charakteristiky

Značka Uniroyal
Model Allseasonexpert
Rozměr 195/50 R15 82H
Specifičnost 3PMSF
evropské hodnocení
F C 72 dB
Kategorie
Běžné celoroční
Hodnocení
4.5 /5 (9 hodnocení)

Popis

S pneumatikou Allseasonexpert představuje výrobce Uniroyal výkonnou pneumatiku, která kombinuje bezpečnost a pohodlí za všech okolností. Tato pneumatika je navržena pro jízdu za deštivých podmínek a zaručuje vám vynikající jízdní vlastnosti. Je také velmi spolehlivá na sněhu.

Popis
hodnocení
Montáž

Přilnavost

Přilnavost
Čím dál více evropských zemí vyžaduje povinnou montáž zimních pneumatik. Ale co dělat, pokud řídíte malé auto, pokud žijete v místě s relativně mírným klimatem, nebo jednoduše pokud tolik nejezdíte, abyste ospravedlnili sezónní výměnu pneumatik? Naše pneumatiky AllSeasonExpert mají jak indexy M + S, tak symboly hory / sněhu, takže jsou považovány za zimní pneumatiky, i když jsou určeny pro celoroční použití.

Opotřebení a náklady na použití

Opotřebení a náklady na použití
Aby jste co nejvíce snížili své výdaje, vyberte si sadu celoročních pneumatik, které vám ušetří nákup a skladování dvou sad letních a zimních pneumatik. Také je třeba vzít v úvahu, že pokud ročně ujedete méně než 10 000 km, operace výměny pneumatik každou sezónu nebude rentabilní, protože po 5 nebo 6 letech se stanou měkkými a budou muset být vyměněny, i když jejich opotřebení je mírné. Naštěstí vám díky jejich pryži odolné vůči abrazi a opotřebení, pneumatiky AllSeasonExport zaručí optimální výkon po celý rok.

Pohodlí

Pohodlí
Vytvořen pro poskytnutí konzistentního a rovnoměrného opotřebení, tento pneumatika má směrový profil vyvinutý pro sportovní vozy. Nabízí pohodlí a tichý chod za všech okolností, zaručí vám vynikající výkonnost v oblasti ovladatelnosti a přilnavosti, zejména při vysokých rychlostech.

Aquaplaning

Aquaplaning
Strukturován tak, aby odolával aquaplaningu při vaší jízdě v dešti, pneumatika AllSeasonExpert má směrový profil. Díky své široké podélné drážce zajišťuje odvodnění vody a tajícího sněhu a tak vám nabízí lepší pohodlí při jízdě na mokrém terénu.
LiveChat
Whatsapp Messenger