235/50 R19 99V 3PMSF - Změnit

Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF

Kategorie : 4x4 celoroční
C B A 69 dB
4.0 /5 (26 hodnocení)
Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF
Nokian 235/50 R19 99V
69
Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF
C B A 69 dB
skladem

Doprava zdarma od 72 h

cena za kus 4 305

Charakteristiky

Značka Nokian
Model Seasonproof SUV
Rozměr 235/50 R19 99V
Upravit tento rozměr
Specifičnost 3PMSF
evropské hodnocení
C B A 69 dB
Kategorie
4x4 celoroční
Hodnocení
4.0 /5 (26 hodnocení)

Popis

Perfektní řešení pro řidiče, kteří nechtějí pravidelně měnit své pneumatiky, Nokian Seasonproof SUV je optimální každý den v roce a nabízí vám velkou bezpečnost.
Spolehlivý během zasněžených a bahenných dnů a nabízející bezchybný výkon a velmi relaxační jízdu v létě, tato celoroční pneumatika je odolná.

Popis
hodnocení
Montáž

Koncept Season Sense

Koncept Season Sense
Inovace Season Sense od Nokian integruje tři technické pokroky pro optimalizaci výkonu pneumatik: specifickou techniku lamelizace, směrový vzor pro běhoun a pokročilou formulaci gumy. Tyto vlastnosti umožňují lepší přizpůsobivost a zvýšenou bezpečnost na sněhu a mokrých površích. Nokian vyvinul multifunkční lamelizaci a orientovaný vzor běhounu pro splnění těchto požadavků. Konstrukce nových "celoročních" odtokových kanálů podporuje odstraňování vody a bahna, zatímco přidání křemíku do směsi gumy zaručuje vysokou životnost, optimální přilnavost na mokrých površích a snížený valivý odpor.

Letní výkon a bezpečnost v zimě

Letní výkon a bezpečnost v zimě
Přepracovaný design dezénu pneumatiky optimalizuje výkon pro letní sezónu. Pozorujeme významná zlepšení v oblasti brzdění na mokré i suché vozovce, díky speciálně navrženým drážkám, které snižují potřebnou vzdálenost k zastavení a zvyšují bezpečnost v zatáčkách tím, že poskytují více trakce a kontroly. Navíc, prvky navržené pro sníh, umístěné mezi sekcemi dezénu, zajišťují lepší přilnavost na sněhu, jak při brzdění, tak při zrychlování, a zvyšují bezpečnost při jízdě na čerstvém sněhu nebo na různých typech měkkých povrchů.

Stabilita a ovladatelnost pro univerzální použití SUV

Stabilita a ovladatelnost pro univerzální použití SUV
Ramenní oblasti pneumatiky Nokian Seasonproof SUV byly speciálně přizpůsobeny pro použití na sportovních užitkových vozidlech (SUV).
Podpora bloků na běhounu zajišťuje stabilitu, zatímco středová oblast s vlastními bloky běhounu a lamelizací nabízí optimální výkon za jakýchkoli klimatických podmínek.
Pro řidiče to znamená pocit stability na silnici, stejně jako přesné ovládání na silnicích mokrých od deště nebo zasněžených v zimě.

Indikátor opotřebení pneumatiky

Indikátor opotřebení pneumatiky
Pneumatika Nokian Seasonproof SUV je vybavena systémem, který upozorňuje řidiče na nutnost výměny pneumatik. Tento systém, nazvaný Indikátor opotřebení, ukazuje zbývající hloubku gumy v milimetrech a čísla postupně blednou, jak se pneumatika opotřebovává. Pro udržení bezpečnosti během zimní sezóny se doporučuje, aby drážky pneumatiky měřily mezi 4 a 5 milimetry. Dokud pneumatika udržuje alespoň 4 milimetry drážky, ikona vločky zůstává viditelná. Když tato ikona již není viditelná, znamená to, že je čas vyměnit pneumatiky, aby se zachovaly bezpečné podmínky jízdy.
LiveChat
Whatsapp Messenger